Melyik küzdősportot válasszam?
Figyelt kérdés
Üdv!15 éves fiú vagyok és szeretnék elkezdeni valamilyen küzdősportot.Ami szóba jöhet:box,thai box,muay thai,kick box,krav maga.Nekem a legszimpatikusabb a box,csak sajnos a közelünkben nincsenek jó egyesületek.Ti melyiket ajánlanátok?Első sorban úgy szeretnék választani,hogy fizikailag minél jobban fejlesszen,az állóképességem is.Másrészt csak ezek vannak a közelünkben másikat nem választok max a boxot ha tudtok jó egyesületet ahova egy kezdőnek is van hely.Olyanok véleménye érdekel főleg akik már próbáltak többet is ezek közül.(Ha lehet ne egy szavas válaszokat hanem indokot is,hogy miért)2015. márc. 4. 20:39
1/3 anonim válasza:
A muai thay az ugyanaz mint a thaibox, es nagyon hasonlit a kickboxra.
A Krav Maga egy onvedelmi rendszer, nem kuzdosport.
En a thai boxot ajanlom, ha van rendes edzes a kozeledben, probald ki.
3/3 A kérdező kommentje:
Első te ennél nyomorékabb már nem is lehetsz.Pont az ilyen fogyatékosok miatt nem kezdtem el eddig semmilyen küzdősportot ,másrészt annyit mondtam,hogy a közelünkben van "kóser" thai box,meg kick box meg krav maga edzés de sima box nincs.Szóval ne ugass.Köszi :)
2015. márc. 5. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!