Pályaválasztási előtt vagyok Írnál nekem véleményt?
Figyelt kérdés
Ha verseny táncos akarok lenni akkor milyen suliba kellene elősszőr mennem Kérlek segítsetek2010. márc. 20. 12:23
1/2 anonim válasza:
Ez így nem tiszta teljesen. Általánosban végzel vagy középben. Teljes mértékben táncolni szeretnél, tehát művészeti szinten és nem csak eredményeket elérni vagy elég ha indulsz pár versenyen? Kicsit írj erről, mert másképp nehéz bármit mondani. Pályaválasztási tanácsadó vagyok, szóval pontosíts, és utána folytatjuk.
2/2 A kérdező kommentje:
Nos általános iskolából végzek.Én nos hát versenyszerűen szeretnék táncolni azzal szeretnék folglalkozni és azért is mert nem csak én szerintem mások szerint is jó tartásom van nagyon.Ha tudnál akkor olyanban adhatnál tanácsot amiben inkább latin táncot lehet tanulni válaszodat izgatottan várom.
2010. márc. 23. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!