Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olyan izomlázam van, hogy...

Olyan izomlázam van, hogy járni se tudok, elképesztő fájdalmaim vannak. Van erre valami valami megoldás?

Figyelt kérdés
Szerdán részt vettem egy kemény 1,5 órás edzésen,a barátnőm unszolására.Ő edzettebb,mint én,neki nincs komoly baja,de én nagyon rosszul vagyok.Volt már izomlázam,de ez több annál.Folyamatosan begörcsöl a combom,ma már dolgozni se tudtam elmenni.Ugyanez a helyzet a karommal,az egész testemmel.Nem tudom mit tudnék tenni ellene.
2015. nov. 13. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Vegyél be valami normális multivitamint vagy MagneB6-ot és tűrj.

Csinálhatsz laza átmozgató tornát, van akinek segít.

Jobbulást! :)

2015. nov. 13. 16:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Már beszereztem magne b6-ot :)
2015. nov. 13. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
komplex ásványi anyag pótlás, árnika krém, jó forró fürdő enyhítheti ... kitartás! jelenleg én is ettől szenvedek, de már jobb :)
2015. nov. 14. 09:03
 4/4 anonim válasza:
lazulj otthon, tűzforró vizes fürdés kötelező hideg zuhany utána. másnapra jobb lesz
2015. nov. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!