Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen mozgás lehetne jo...

Milyen mozgás lehetne jo megoldás?

Figyelt kérdés

Korábban rendszeresen sportoltam, aztán leálltam a munka miatt...a kilók persze felszaladtak. A fittségem pedig oda az alakommal együtt.

Napi intenziv 8 órát gyaloglom heti 5 alkalommal. Ezután már a lábaim teljesen fáradtak, 1-2 alkalommal nekiiramodtam funi, de túl faradt voltam , kovetkező nap majd leszakadt a labam.

Mivel lehetne kezdeni ami nem venné még jobban igénybe a lábaim? (Kezdeti megoldás érdekel, mert nyilván ahogy csökken a súlyom, úgy lesz egyre könnyebb valami nehezebbet csinálni. Legalabb 20 kilot le kellene adnom. Tehat nagy súlyfeleslegről van szó. És arról hogy nincs túl sok anyagi keretem. Úszás edzőtermek kizárva,biciklim sincs ... Tanacstalan vagyok

Köszönöm aki segít.

37/N 175/90

2015. okt. 26. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt hogy csinálod hogy napi 8 órát gyalogolsz intenzíven és 90 kiló vagy.??? Brutál rosszul étkezhetsz vagy beteg vagy pl Inzulinrezisztencia vagy pajzsmirigy vagy nem tudom.
2015. okt. 26. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, de azt nem nagyon hiszem, hogy heti 5 nap intenzíven 8 órát gyalogolnál. Akkor profi teljesítménytúrázó szintjén lennél, azok közül meg még egyet sem láttam, aki kövér lett volna. Napi 8 óra intenzív gyaloglásnak megfelelő plusz kalóriamennyiséget megenni sem könnyű feladat.

Mindenesetre olyan ember még nem volt, aki ne fogyott volna le attól, ha keveset evett, úgyhogy ha mozogni nem akarsz vagy nem tudsz többet, akkor ez a lehetőséged van, más nemigen.

2015. okt. 26. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!