Nincs rajtam felesleg, csak feszesíteni szeretném a hasamat. Speedfitness megoldás?
Nyárra szeretnék szép, feszes hasat. Jelentem, lusta vagyok és nem nagyon tettem soha az alakomért, szerencsés genetika miatt vagyok vékony. Osztottam, szoroztam és meg tudnám fizetni a speedfitnesst, szóval nem ezekre a dolgokra szeretnék véleményt kapni.
Inkább arra, hogy 1-2 hónap alatt a mostani hasamból (amin nincs felesleg, de izom sem, olyan, hogy evés után löttyed, reggel meg szép lapos) lehetne ezzel a módszerrel varázsolni mondjuk:
ilyesmi hasat?
Az étkezésem normális, mindig odafigyelek, hogy ne egyek túl sokat, többé-kevésbé egészségesen eszem.
Kifejtenéd?
Csak egy kis izmot szeretnék csempészni a hasamba, nincs nagy baj vele most sem. Ezzel a módszerrel pedig valaki 2 hónap alatt két ruhaméretet fogyott...(nem, nem honlapon olvastam, ismerős tapasztalata)
Fogyás és az izmosodás 2 külön dolog.
Én csak azzal fogytam 1 hét alatt 6 kilót hogy kevesebbet ettem mint eddig. Az izmosodás viszont idő függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!