Van valami megoldás rá? (lent a többi)
Már sokszor neki kezdtem az edzésnek de valahogy vagy ráuntam vagy azt mondtam hogy majd lesz valahogy. 18 éves koromtól folyamatosan jártam kondizni,súlyokat emelgettem volt is egy kis alakom kb 2 évig. Kipróbáltam több szert is pl: L-Glutamine,Hot blood,BigBang,Creatine,Vitaminok ami persze (lehet az anyagcserém nem jó) de semmi nem hatot. Aztán abbahagytam most megint kezd motiválni a dolog 24 vagyok. Mivel sok a meló (Szakács vagyok) így korán reggel járok futni,itthon szoktam edzeni vannak súlyzók stb. De az istennek nem tudom magam felhúzni semmi húzódzkodó-n. Megcsinálok pl 10 fekvőtámaszt/10 guggolást/10 felülést azt végem is van nem birok egyszerűen többet semmiből.
Van egy kis felesleg rajtam a hasamon (de nem vagyok kövér) azt akarom leadni valahogy de amikor a gyakorlatokat elkezdem még a felénél se járok de már nem birok :(
Tanácsokat szívesen fogadok előre is köszönöm
Nem tudjuk megmondani, h mi bajod lehet. Rossz étrend, fáradtság, túledzés, rossz edzésterv, stb.
Töltsd le és olvasd el 'A sárga kapszula'-t. Sokat fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!