Mitől van az h fáj a talpam futástól?
Nemrég kezdtem el újra futni heti rendszerességgel csinálom minden második nap.. viszont a tegnapi eléggé betett.. Fáj a jobb talpam, szinte majdnem hogy elviselhetettlen, ha ráállok, (lehet azelött futásnál rosszul léptem vagy úgy értem pont egy padkára , hogy mostanra erősödött fel ) - legalább is csak gondolom, mert azelött is mintha éreztem volna de annyira számottevően azért nem.
na meg a bal térdem is párhuzamosan, ha járkálok egy idő után kezdem érezni.. nemértem mitől. Pedig erős lábaim vannak idős se vagyok, régebben is jártam rendszeresen edzésre , azelött nem volt ilyen. Bár a cipő az ilyen terem cipő Mitre, inkább focizásra, de nem hinném hogy az számítana, mivel ahol futok amugyis ilyen gumis a talaj
A cipő rengeteget számít. Megfelelő futócipő kell a megfelelő talajhoz... Füvön a legegészségesebb futni.
A tüneteid pedig tipikusan túlerőltetés jelei... Az semmit nem számít, hogy régen sokat futottál, a szervezeted ahhoz van alkalmazkodva, hogy az utóbbi időben nem csináltál a lábaiddal semmi megterhel
őt, erre most rendszeresen elkezdted terhelni...
Futni a mértékletesség elvét nagyon betartva szabad csak elkezdeni, különbem tönkreteszed a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!