Jogosan akadtam ki az edzőmre?
Figyelt kérdés
Karate edzőm folyamatosan hangoztatja, hogy ne úgy üssünk, mint egy lány. Egyik edzésen azt mondta, hogy az egyik srác úgy kiai-zik, mint hátul a kislányok, én meg mondtam neki, hogy nem, mert hátul a kislányok erőből csinálják. Erre meglepődött. Folyamatosan azt mondja, hogy férfiasan karatézzunk, ne úgy, mint a lányok. Egy edzés alkalmával nekem is mondta, mire azt válaszoltam, hogy de mivel én lány vagyok, ezért úgy csinálom, mint egy lány és, hogy szerintem azzal semmi baj nincs, mert ő is azt mondta, hogy minimum olyan erősen rúgok, mint a három barna öves fiú tanítványa együtt! Teljesen ledöbbent és elkezdte mondani, hogy csak úgy mondta, nem komolyan gondolta, mire megkértem, hogy ne hozza fel a lányokat negatív példaként, erre kiküldött a dojoból. Helyesen cselekedtem?2015. szept. 29. 21:12
11/11 anonim válasza:
Tudom regi kerdes de azert valasszolok. Es nem, nem akadtal ki jogosan. O szolt a sracnak, hogy ne ugy karatezzon mint egy lany. A karate pedig nem a gyengeknek valo, es te meg nem teheted meg, hogy visszapo_azz. Szerintem, csak ugratasbol mondta, ugyhogy nem kene ennyire zokon venned, inkabb mondtad volna szepen, hogy teged ne tessek besorolni sehova, mert minden toled telhetot kiadsz magadbol. De semmikeppen se szajalj vissza, japanban ezert mar halalra kentateztattak volna, o a mestered es nem forditva, ugyhogy oruljel, hogy megtanit teged rendesen ember modjara edzeni, es nem azert mondja, hogy basztasson, hanem azert, hogy eszrevedd a hibad. Es igen, mivel ez egy kuzdosport, itt szigoruan vesznek mindent, hiaba tiltakozol. Ha nem tetszik akkor Arigatou. Tanulj meg alkalmazkodni kicsi lany. /L, Kyo/ Osu!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!