Durva túlsúllyal nagyon gáz lenne ha elmennék rúdtáncolni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik és annyira szeretném kipróbálni de sajnos nagyon duci vagyok és félek, hogy nem nagyon menne, meg hogy a vékony lányok kinéznének maguk közül.2015. szept. 27. 21:16
1/19 hosszúhajú válasza:
szerintem attól függ, hogyan kezeled a saját túlsúlyodat. ha szégyenled, kiül az arcodra, szomorú lesz a kisugárzásod is, de ha jól elpoénkodod, közkedvelt lehetsz, és jól jöhet ki.
2/19 anonim válasza:
Nyilván egyszerűbb lenne neked is, ha lefogynál előtte. Ez miért nem opció?
3/19 hosszúhajú válasza:
lehet, hogy így akar fogyni.ez is egy opció.
4/19 anonim válasza:
Szard le,azert van a szemuk,hogy nezzenek;) egyaltalan nem gaz!! Menjel nyugodtan. Egyebkent nagyon erosnek kell ahhoz lenni,nem olyan könnyű, mint amilyennek tunik. De sok gyakorlassal menni fog. Sok sikert
5/19 anonim válasza:
Opciónak opció, csak nem a legjobb. Egy 120 kilós lánynak is mondhatod, hogy húzódzkodni "gyakorlás kérdése", de míg le nem fogy ~50 kilót neki sem tud fogni.
6/19 A kérdező kommentje:
4.: tudom, hogy nagyon nehéz, de tetszik ettől függetlenül :)
Azért nem 0120 kiló vagyok és világéletemben sportoltam, elég izmos vagyok és jó az állóképességem, csak sajnos nagyon sokat eszem.
2015. szept. 27. 22:08
7/19 anonim válasza:
Kapaszkodj fel otthon vagy egy kondiparkban a húzódzkodóra.Ha nem tudod tartani magad egy teljes percet sem,és nem tudsz függeszkedésben lábemelésből megcsinálni 8-10 ismétlést,akkor értelme nem sok van lemenned rúdfitneszre.Spinning edzéssel és szálkásító diétával többre mennél.
8/19 A kérdező kommentje:
7.:ezeket meg tudom csinálni
Egyébként meg jól érzem magam a bőrömben, a barátom elfogad és szeret, szeretek ezdeni is, nem az a fajta couch potato kövér vagyok aki egy emeletet nem bír felmenni.
2015. szept. 27. 22:22
9/19 A kérdező kommentje:
Kihívást keresek egy olyan dologban, ami vonz, nem pedig szálkásítani szeretnék meg fogyókúrázni. Hanem jól érezni magam.
2015. szept. 27. 22:23
10/19 anonim válasza:
Igen de a sport és az étrend elsődlegesen az egészség megőrzéséről,fenntartásáról szól.Nem pedig arról hogy minden edzésen hú de jól érezzük magunkat.Az elhízás,az egészségtelenül magas testzsírszázalék,az inzulin rezisztencia pedig betegségek.Ezért ebből a szempontból egyáltalán nem ide illő az hogy a barátod betegen is elfogad téged,mert ezzel inkább árt neked és az egészségednek hosszútávon.Ezért a diéta a neked való és az elsődleges kihívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!