Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudto k valamit az alábbi...

Tudto k valamit az alábbi oldalról: www.bettingtips.hu/index. Php, érdemes foglalkozni vele? Megbízható?

Figyelt kérdés

2015. szept. 22. 15:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Nem vagyok én ellenük, csak egyszerűen nem értem miért van szükség erre az átlátszó kamuzásra..
2017. márc. 18. 22:11
 32/37 anonim válasza:
Sziasztok.Minden nap kapom a kiemelt tippeket!De elérhetetlenek.Kérdésem mit tudtok,milyen tétel rakják tippeket,és milyen stratégia szerint?
2017. márc. 25. 17:59
 33/37 anonim válasza:

Nem mondom, hogy szar, mert valakinek biztos bejött, de hogy nekem nem, az tuti....

Profiknak állítják be magukat, kifizetek 10ezret a KIEMELT tippjeikért és van mikor 1 db 1.25ös vagy kisebb szorzóval szúrják ki a szemem. Mellesleg amit az oldalra kiraknak h mennyit kaszálnak, elvileg azt is kellene küldeniük, amit eleinte küldtek is néha, de amúgy meg a kiemeltekből 1-2x jött össze a 2es odds fölött 2 hónap alatt .... Csináltak egy kis mínuszt nekem, de én vagyok a hülye utólag beláttam.

Szóval semmi gond nincs az oldallal, küldik a dolgokat csak nem profik, hanem amatőrök :D

2017. máj. 12. 23:15
 34/37 anonim ***** válasza:
Én is a legnagyobb csomagjukra fizettem elő, aztán bosszankodtam a kis oddsok miatt....viszont mára azt vettem észre, hogy hónapok óta mindig tudok kiutalni a fizetésem mellé a fogadási számlámról, ami eddig nem nagyon fordult elő! Hajrá mindenkinek!
2017. máj. 16. 15:13
 35/37 anonim válasza:
Páran kérdezték már a BettingTips.hu-val kapcsolatban a véleményeket, most elmondom én is a személyes tapasztalataim! Ugyanezt fogom írni pár helyre, úgyhogy ne lepődjetek meg! :-) Nos, a lényeg, hogy én 3 hónap alatt több, mint 600ezer forintot zsebeltem be velük! A KIEMELT szolgáltatásukra fizettem be, ami akkor akciós volt (10ezer egy évre, most simán 20ezer talán) Itt a lényeg az, hogy minden nap küldenek tippeket és,amit ők a legesélyesebbnek éreznek, azt kihúzzák zöld színnel! 10 tippet küldenek, ebből 2-3 zöld minden nap! Amikor pedig nagyon erősnek érzik, akkor küldenek egy konkrét szelvényt is, amit ők játszottak meg! Ez nagyobb téttel szokott menni! (40-120ezer között) Természetesen ha nagyon szar a kínálat, akkor vannak szünnapok, de nem sok! Nekem nagyon tetszik, hogy gyakran alkalmazzák az ázsiai hendikepet és a döntetlen nélküli fogadást, így még jobban biztosítva van az erősebb csapat vagy döntetlen esetén sincs bukta, csak érvénytelen a tipp! :-) 3 hónap alatt 12-ből csak egy szelvény ment el, és az is nagyon kicsin múlott! A fogadások UniBet-en mennek legtöbbször, mert ott a legjobbak az oddsok! FB-oldalukon vissza lehet nézegetni régebbi hónapok alakulását, fent vannak a vesztes szelvények is, szóval nem kamuznak! 1-2-3-400ezres profitjuk van mindig, kínálattól függően! Az ügyfélszolgálatuk is teljesen korrekt, nekem válaszoltak normálisan, feltettem direkt pár kérdést, mintha teljesen hülye lennék a témához (persze van tapasztalatom benne) és normálisan válaszoltak azokra is! Én ajánlom mindenkinek, nagyon elégedett vagyok velük! Szerintem próbálja ki mindenki, aztán a saját tapasztalat eldönti, hogy milyen... Én is szinte csak szart olvastam róluk, aztán nagyon pozitív csalódás ért! Ki kell próbálni, mert a magyar ember mindenhol csak fikázik mindent, aztán lehet azt sem tudja, hogy miről van szó! Sok sikert! Hajrá!!! ;-)
2017. dec. 3. 19:01
 36/37 anonim válasza:
Madarak vagytok, fizessétek a bolondok adóját, inkább tedd félre azt a pénzt amit minden nap vagy hónapba kiszórsz az ablakon, nekik ez jó mert fix bevétel, mondjuk van 200 ember aki előfizet, számold csak ki, fizesd ki a lakását az autóját, mert ostoba vagy... facebookon láttam a hírdetést, mondom utána járok és mit látok? Gyerek aki valószínü az oldalhoz tartozik teleflameli anonim profillal az oldalt hogy ennyit meg annyit nyertem, tény hogy rafkós egy tag, de ne vegyétek be a kamu dumát...
2020. júl. 27. 10:25
 37/37 anonim válasza:
14 és 15ös válaszoló, bizonyára azóta milliomosok vagytok, írnátok pár sort?😀😀😀
2021. jan. 6. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!