Tudto k valamit az alábbi oldalról: www.bettingtips.hu/index. Php, érdemes foglalkozni vele? Megbízható?
Sziasztok !
Énis regisztráltam magam a BettingTipsre
Elő is fizettem .
Az lenne a kérdésem, hogy tudom elérni az ügyfélszolgálatukat , mert a kiegészitő szolgáltatásukat szeretném kérni, a tippekkel kapcsolatban , és nem találom az elérhetőségüket illetve , ami van elérhetőség email cim oda nem érkezik meg a levél ??
Teljesen rendben van az oldal, 1-2 rossz nap fordul elő minden hónapban, de összességében mindig pluszos voltam velük az elmúlt több mint fél évben.
Én azt olvastam a hírlevelükben, hogy "összeomlott a Facebook oldaluk üzenetküldő panelja", ezért torlódtak fel a levelek olyan szinten, hogy még mindig nem értek az összes végére. Szóval szerintem várj még kicsit, biztosan jelentkezni fognak, mert Én egy rakás kérdéssel fárasztottam őket és mindig készségesen segítettek.
Te járatod le magad ezzel a sok kamu profillal :D
Ha megnézel egy véletlenszerű, bármilyen kérdést a válaszadók túlnyomó többségénél ott szerepel, hogy x%-ban hasznos válaszokat ad. Ezt azoknál a felhasználóknál jelzi, amelyek már több kérdéshez is adtak választ, és nagy valószínűséggel aki egyszer válaszol valahova, az megteszi még pár alkalommal.
Ezzel ellentétben ennél a kérdésnél 1-2 válaszadón kívül mindenki új felhasználó, aki érdekes módon csak ehhez a kérdéshez válaszol. Arról nem is beszélve, hogy mindegyik válasz hasonlóan fogalmazva hasonló hangnemben íródott :D
Az utóbbi egy hónapban érkezett legalább 10 válasz egy két éves kérdéshez, ez sem gyanús egy kicsit sem:D
Nézd, nekem nem érdekem hogy népszerűsítsem a bettingtipset! :D Teljesen minden számomra, hogy hányan csatlakoznak...
Egy dolgot tudok, idén megyek nyaralni a párommal a fogadásból. Meg tudok egy másikat is, 17 napja nem volt vesztes szelvényem a tippjeikből!
Te viszont láthatóan érdekelt vagy abban, hogy minél kevesebben csatlakozzanak hozzájuk! Vajon miért? Csak nem a konkurencia vagy?
Ahogy kezdtem: nekem teljesen mind1 hogy mennyi előfizetőjük van. A hálát viszont nem tudom eléggé kifejezni a munkájukért. Akinek nincs évi 5000 Forintja rá, az meg is érdemli mondjuk hogy veszteséges sportfogadó legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!