Tudto k valamit az alábbi oldalról: www.bettingtips.hu/index. Php, érdemes foglalkozni vele? Megbízható?
Kíváncsiságból kipróbáltuk többen, kamu az egész. Azért nincsenek kommentek az oldalon, törölnek mindent.
Szóval ne pazarold a pénzed, és beszélj le róla mindenkit hogy ne belőled éljenek ezek a csalók :)
Ja és kamu kommentek vannak ide beírva, mint mindenhova... :)
Azóta már előfizettem már hozzájuk és teljesen megvagyok velük elégedve. 17 napból 14-szer nyertem a tippjeikkel.
Szerintem inkább a Te hozzászólásod a félrevezető, erre az is bizonyíték hogy több kérdéshez is ugyanezt a választ írtad, szinte szó szerint. Engem ez hidegen hagy, de biztos vagyok benne hogy egy korábban előttem szóló kommentje vonatkozik rád is; egy konkurens oldal féltékeny tulajdonosa vagy.
Én is a hozzászólók többségének szeretnék hinni, viszont az én is furcsának tartom amit a 13-as leírt: miért nincsenek az oldalon kommentek?
Lájkok és megosztások jönnek százasával, de sehol nem látni egy kommentet.
Mi ennek az oka? A szerkesztők valóban törölnek minden hozzászólást? Ha igen miért tennének ilyet?
Az hogy nincs hozzászólás, engem is zavart, így meg is kérdeztem tőlük az okát.
Azt mondták, hogy rengeteget költenek hirdetésekre,hogy az egyes posztjaik eljussanak az emberekhez, ezt észrevéve pedig a kommentekben a saját oldalukat reklámozzák "ingyen" a 99,9%-ban lehúzós, átverős bandák.
Vagy a másik, hogy az embereket félrevezető, az oldal valós eredményeitől teljesen eltérő lejárató hozzászólásokat írnak oda, ha egyenként kitörlik ezeket az "ingyen reklám" kommenteket. Így kénytelenek voltak beállítani egy automata moderátor programot, ami törli a kommenteket.
Elég korrektül válaszoltak ezen a kérdésen kívül is minden felvetésemre, illetve meggyőző volt hogy rengetegen osztják meg az egy-egy nyertes időszakról szóló posztjaikat, anélkül hogy nyereményjátékot hirdetnének a megosztásért cserébe, így befizettem hozzájuk. Az első nap sajnos buktam, de csak mert fix hazaira vettem amit ők dupla esély, hazai vagy döntetlenbe mondtak. Ha betartom, akkor jön az is. Azóta pedig +68.000-ben vagyok velük, most fogok kiutalni a tippmixpro számláról.
Engem is nagyon érdekelne ez az oldal, és ugy terveztem 300-500 ezret bele is ölnék, hogy legyen nyilván haszon rajta.
Csak most merül fel a kérdés, hogyan tudhatnám biztosan ,hogy nem átverés az egész illetve nyilván küldenek emaileket , csak azok az eredmények nem -e manipuláltak illetve tényleg profi szerűen vannak kiválasztva a meccsek nem csak hasraütés szerűen ?
És hány százalékos hozamot tudnak elérni úgy hogy nem szerencsejáték szerűen , emeljük a tétet a vakvilágba, ha az előző fogadásunk nem nyert .
Szóval hogyan tudhatnám meg hogy tényleg valóságos nyereséges oldal ? Mert sok a szélhámos és nem tudhatod kiben bizhatsz
Sziasztok!
Énis nagyon megvagyok elégedve! Mindenkinek ajánlom a kiegészítő szolgáltatást, ahol elküldik előre a szelvényt, ha aznap raknak szelvényt!
2 hét alatt az általuk játszott tétek 10% át feltéve mindig, 25 ezer forint pluszban vagyok. Kérdéseimre, segítségkéréseimre rendre válaszoltak.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!