Tudto k valamit az alábbi oldalról: www.bettingtips.hu/index. Php, érdemes foglalkozni vele? Megbízható?
Szia!
Én is szemezgetek az oldallal.
Van már róluk valami infód?
Én november közepe óta vagyok előfizetőjük. Azóta többet nyertem a tippjeikkel mint előtte egész évben...
Persze nem 100%-ban jönnek be a tippjeik, de ezt nem is állítják magukról. Viszont ha az ember követi az általuk leírt stratégiát, akkor szépen lehet nyerni a segítségükkel.
Konkrétan én regisztráltam kifizettem a tagdíjat 1 évre.
Emailben csak az jött hogy sikeres volt a befizetés, sem tipp se az e-mailra nem válaszol senki sem facebookon.
Már csak az a kérdés kinek fizettem 5080ft-ot?...
Persze még megeshet, hogy valaki válaszol.
Ezt azért nem tudom elhinni róluk, mert nekem mindig 1-2 órán belül válaszolnak, bármilyen kérdéssel is forduljak hozzájuk. Szerintem próbáld meg még egyszer az üzenetírást...
Bár az is lehet hogy csak valami "konkurens" oldal féltékeny tulajdonosa vagy! :)
Rendesen küldik még a tippeket?
Érdemes befizetni?
Maximális megelégedettséggel tudok csak róluk beszélni! A tippek minden reggel rendben megérkeznek, illetve mindig korrektül állnak hozzá, ha valami kéréssel fordulok hozzájuk.
És igen, valóban sokkal több nyertes szelvénnyel gazdagodtam Én is, mióta csatlakoztam hozzájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!