Plusz 2 tesi óra, miért nem fogadják el?
Figyelt kérdés
Én a plusz 2 tesi óra keretében lovaglok tavalytól és megint kellett hozni a pecsétet stb. a tanárnak,de ő nem fogadja el,mert kft. és nem egyesület.Fél évig van az iskolában judo utána kosárlabda ,de én abszolúte utálom a labdasportokat,béna is vagyok bennük.Judón 1 lány volt az edző pedig meg mondta neki,hogy menjen haza,kérdésem ezt elfogadják?De azt ,hogy én rendszeresen jártam lovagolni alkalmanként 2000 forintért ill. 20000 forintért vettem lovas felszerelést azt nem.Mert nem egyesület,hanem kft.Kft-nél nem is lehet meg a plusz 2 tesiórát eltölteni?Meg hogy versenyezzek,ha 1 éve kezdtem lovagolni?Most mit tegyek,mit tanácsoltok?Járjak a hülye iskolai sportra?Vagy hogyan magyarázzam meg a hülye tanárnak,hogy fogadja el a lovaglásom?Mert másnak elfogadta,aki egyesületbe járt,meg annak is aki csak kft.be vagy nem tudom.De nagyon bosszant a dolog!Kérlek,segítsetek!2015. szept. 15. 15:17
1/1 aikiboxer válasza:
Szerezz papírt rendes bejegyzett egyesülettől, mert a kft-set tényleg nem fogadhatja el, nem tehet róla. Ha pedig csalna (a tanár), nagyon megütheti a bokáját, fegyelmit is kaphat vagy ki is rúghatják... Szóval ezt neked kell megoldanod. Szerezz papírt máshonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!