Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A spárga megtanulása fájdalomm...

A spárga megtanulása fájdalommal jár együtt? 34f

Figyelt kérdés

2015. szept. 15. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem szeretem ezt a megtanulás szót, megtanulni a Himnuszt kell, a spárgához nyújtani kell.
2015. szept. 15. 14:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Valóban, megtanulni nem lehet spárgázni, illetve azt mindenki tudja, hogyan kéne...

És igen, ha elkezdesz nyújtani, az fájdalommal fog járni, különben nem történik semmi. Ez a nyújtás lényege. Ha nem fáj, akkor a tested sem változik, ergo sose fogsz lemenni spárgába.

2015. szept. 15. 22:17
 3/11 A kérdező kommentje:
értem! nyújtsak amíg bírom a fájdalmat? egyre lejjebb, és lejjebb?
2015. szept. 16. 11:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet hozzá edzésterveket találni neten
2015. szept. 16. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..

Az első válaszadó elég jól leírja a dolgokat.

2015. szept. 16. 12:29
 6/11 anonim válasza:
0%
34 évesen lassan mással kellene foglalkozni.... öreg vagy már ehhez.... :)
2015. szept. 16. 15:13
 7/11 anonim válasza:
9 évet balettoztam, azt hiszem elmondhatom, hogy fáj (16L)évek munkája gyerekkorban is. Már abba hagytam 2-3 éve viszont még mindig lemegy. (FONTOS: Anno heti 4-5 2-3 órás edzés árán jött össze.) Remélem kitartó vagy.
2015. szept. 23. 21:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne öreg az ember 34 évesen bármihez? Oké, az ovihoz már igen, de jógázni, nyújtani, edzeni sosem késő.
2015. szept. 23. 23:05
 9/11 anonim válasza:
Kitérdekeeee
2015. okt. 2. 21:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Èn 17 èvesen most kezdtem el 2 hètig folyamatosan mindennap nyujtottam. De előtte sohasem tudtam megcsinálni. Futóversenyekre járok kiskorom óta, ami az izmaim rövidülèsèshez vezettek elèg erőteljesen, ezèrt nekem talán nehezebb dolgom volt. Kitartás, kitartás! Ès meg lesz. Ha èrdekel nekem mi segített ilyen rövid idő alatt megtanulni írj privát üzenetet ès küldök linket, videót stb:)
2015. okt. 9. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!