Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom lenyomni a spárgát hétfőre?? Muszáj le nyomnom mert különben az edzőm fogja. Versenyre megyünk ezért kell le nyomnunk. Az edzőm azt mondta hogy hétfőig van a hátár idő, akkor mindenkinek meg nézi, és akinek nincs lent azt lenyomja. Nekem kbkb. 10 cm hiányzik. Nagyon félek hogy hétfőig nem fog sikerülni, és akkor az edző nem cicózik le nyomja.
Hogyan csináljamnhogy hétfőig lenyomjam??? És van valaki akinek már lenyomta edző\tanáredző\tanár-ja?? Mennyire fáj ha lenyomják???
Előre is köszönöm válaszotokat.
12\L
2015. szept. 10. 16:12
1/2 A kérdező kommentje:
Javítás:
Kbkb=kb.
csináljamnhogy= csináljam hogy
edző\tanáredző\tanár= edző\tanár
Bocsi csak a telom néha behülyül...
2015. szept. 10. 16:23
2/2 anonim válasza:
rá kell mozogni!vagyis nem nagyon tuom!holnapra kell megcsinálnod? megy már?Sajnos nem tudok neked segíteni.sajnállak, csak azért irtam!sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!