Mennyire lehet hatékony, fogyasztó hatású ha elkezdek lépcsőzni egy tízemeletesben? Hogyan csináljam?
1. Nincs helyi fogyás, ha mozogsz mindenhonnan fog lemenni, mivel a lépcsőzés kardio mozgásnak felel meg így ezzel lehet fogyni. Ebből annyit fogsz észrevenni hogy a lábad izmosabb, erősebb lesz! de fogyni ugyanúgy fogsz mindenhonnan.
2. A lépcsőzés jó a fogyásba mint említettem én is ilyen módszerrel fogytam le elég sokat, de mellette sétáltam, meg saját testsúlyos edzést is csináltam.
3. A fogyás mellé figyelj oda az étkezésedre, is kevesebb fehér lisztes dolgok, több sovány húst egyél, és több zöldséget gyümölcsöt, plusz napi 3 liter folyadékot minimum meg kell innod!
Étrend kérdése a fogyás, hízni is lehet lépcsőzés mellett ha olyan az étrended.
A lépcsőzés nem erősíti a törzsmerevítőidet, nem erősíti a felsőtestedet, a guggolást sem helyettesíti a lábadnak!
Nem fejleszti a mozgáskészségedet, így tekints a lépcsőző edzésre. Mozgás, stimulálja a lábakat tény, de nem teljes értékű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!