Kocogás mellé érdemes "fogyasztó nadrágot" beszerezni?
Heti 5-6x kocogok kb 40 percet. Volna mit leadnom. Vajon ezek a fogyasztó nacik csak parasztvakítások? A leírásuk szerint melegen tartják a testrészt, ezzel is segítve a zsírleadást mozgás közben. De akkor elvileg elég az is, ha betekerem magam folpakkal futáshoz???? De utóbbira meg azt mondják, hogy ne csináljam, mert hagyni kell a testet szabadon izzadni.
Ha valakinek van személyes tapasztalata ilyen fogyinadrággal, örömmel venném az őszinte véleményét.
Köszi!
Miért, ha nincs első kézből tapasztalata, akkor már nem is adsz a szavára? Nem próbáltuk, de tanultunk róla az egyetemen, és ismervén az emberi szervezet biológiáját, próba nélkül is meg tudjuk róla mondani, hogy bődületes hülyeség.
Mellesleg nincs szüksége "fogyasztó nadrágokra" szerintem.
jó jó jó, nem megbántani akartam, de tényleg. Hogyne hinnék, biztos hatalmas tudásotok van! Meg is hajolok az ilyen tudás előtt.
De érdekelne olyannak a véleménye is, aki kipróbálta. Mert, a csoda tudja, lehet, hogy segít a narancsbőr gyorsabb eltávolításában. Vagy valamit tényleg segít a gyorsabb zsírégetésben.
Jó dolog a tudás, de néha nem árt a személyes tapasztalat.
Tudás alapján nekem a 130 kilómmal mindig megmondják, hogy ne futkározzak, mert nekem az nem megy.
Az én tapasztalatom viszont azt bizonyítja, hogy de igenis megy, igaz nem a futás, hanem a lassú, óvatos kocogás.
Érted?
Szóval nem megbántani akartalak titeket azzal, hogy csak a személyes tapasztalatra adok (mert ez nem is igaz), de szeretnék személyes tapasztalatot (is) olvasni.
Régen volt fogyiövem, nem ért szart sem. Neked pedig azért nem kellene futni, mert az ízületeid ilyen súlynál károsodhatnak. Nem törvényszerű, de esélyes és minek kockáztatni.
De te most itt csak megerősítést vársz hogy vegyél egy fogyi gatyát és hiába írnánk le százan is, hogy nem ér semmit, ha jönne egy ember aki jót írna róla, akkor neki hinnél, mert ezt akarod.
Tőlünk erre nem kapsz megerősítést, szerintünk nem ér semmit, de innentől a te dolgod, te döntésed, mi leírtuk a véleményünket.
Ugyan miért próbálsz meg az én fejemmel gondolkodni?
Kérdeztem valamit, ebből még nem kell messzemenő konzekvenciákat levonni. Sőt!
Ha hiszed, ha nem, nem fogok egy pozitívf vélemény alapján ilyenbe beruházni, mert:
1.: marha drága, az árát inkább karnitinra költöm, és akkor lesz pár hónapnyi adagom
2. magam sem igazán hiszek benne.
KÍVÁNCSI vagyok a tapasztalatokra.
Köszönöm a fogyi öves tapasztalatod leírását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!