Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kocogás mellé érdemes "fogyasz...

Kocogás mellé érdemes "fogyasztó nadrágot" beszerezni?

Figyelt kérdés

Heti 5-6x kocogok kb 40 percet. Volna mit leadnom. Vajon ezek a fogyasztó nacik csak parasztvakítások? A leírásuk szerint melegen tartják a testrészt, ezzel is segítve a zsírleadást mozgás közben. De akkor elvileg elég az is, ha betekerem magam folpakkal futáshoz???? De utóbbira meg azt mondják, hogy ne csináljam, mert hagyni kell a testet szabadon izzadni.

Ha valakinek van személyes tapasztalata ilyen fogyinadrággal, örömmel venném az őszinte véleményét.

Köszi!

2014. aug. 15. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen nadrágom, egy ismerősünktől kaptam ajándékba, hogy segítsen a fogyásban. Igazából annyiban segített, hogy lefogta a testem, és így nem voltam annyira gátlásos az emberek előtt, amikor futottam. Tudod, ilyenkor rezeg a háj, vagy hogy mondjam, de ez összefogta. :D Izzadni izzadtam tőle rendesen, úgyhogy ha bármily előnye is van az izzadásnak, abban segít. Szóval ha nem vagy olyan gátlásos, nem szükséges beszerezni, nem fogsz tőle jobban fogyni. :)
2014. aug. 15. 15:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Kocogáskor már nem vagyok gátlásos. Először kutyasétáltatásnak álcáztam a kocogást, ma meg már minden gát nélkül kimegyek szerencsére :)

Csak a melleim zavarnak. Sosem értettem, hogy nagyméretű mellekre miért nem készítenek sportmelltartót? (készítenek, de az 10-15 000 Ft).

Na mindegy.

2014. aug. 15. 15:59
 13/14 anonim válasza:

Akár az unokanövéremet hallanám. Nekiállt fogyókúrázni, együtt vettük meg neki az izzasztó nadrágot a Decathlonba, vett ilyen rázató gépet, fogyasztó tablettát stb. Hiába próbáltam lebeszélni annyira elvakultan hitt ezekben hogy meg se hallotta amit mondok. Elkezdett futni a 110 kilójával, szétment a térde nem fogyott semmit.

Ebbe az ízzasztó nadrágba vizet veszítesz, még véletlenül sem zsírt. A vizet meg visszapótolja a szervezet és minden marad a régiben, a rázatógép és a fogyasztóg tabletta se ér semmit ha nincs szálkásító étrend mellette. Mindennek megvan a módja ha egy autónál a gázt nyomod elindul ha féket akkor megáll. A lényeg hogy azért csak hatottam rá, lehoztam a terembe heti 3x súlyzós edzés és szálkásító étrend plusz vett használtan egy olcsó szobabiciklit és heti 3x 40-50 percet teker folyamatosan megállás nélkül.

1 év alatt 18 kilót tudott ledobni így, ami azért egy szép eredmény 2 gyerek mellett.

Ha pedig mégis ragaszkodsz a kocogáshoz egy ízületvédőt nem ártana használni, sok van ebből neki a Heavy Duty -t vettük meg amitől szépen helyre is jött a térde.

2014. aug. 15. 16:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Sajnos az a típus vagyok, akinek nagyon nem akaródzik terembe mennie. Egyszerűen szarul érezném magam ott. Nem akarok vasakat emelgetni meg ilyenek.

Ez előtt 3 évvel is 130 körüli kilóról indulva, sokkal kevesebb,m mint egy év alatt 27 kilót kocogtam le magamról. És még csak nem is diétáztam mellé.

Csak basszus, elköltöztem, itt sokáig nem találtam helyet a kocogáshoz, az időm sem úgy alakult. Csodásan visszajött minden.

Most újra elkezdem, de odafigyelek a kajára is. És kocogok.

Nem járok rázatógépre meg nem szedek be csodabogyókat (csak karnitint). Nem tudom mi a fenéért kell általánosítani.

A térdeim, köszönik szépen, jól vannak. Jó cipőim vannak a kocogáshoz, és vigyázok is. Nem rohanok, nem erőltetem, nem kocogok betonon.

Biztos hasznos lenne a súlyzós edzés is (sőt nem is ártana, tudom), de én ilyen magányos típus vagyok, nem szeretek lejárni közösségekbe.

2014. aug. 15. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!