Ezzel a problémával mit lehet tenni?
Tehát nem túlragozva=nem bírom a tesiórát.
Bővebben, tavaly kaltunk egy állat tesitanárt, teljesítettem a szintet amit követelt, nagyon sok kitartás kellett hozzá, hogy teljesítsem az elvártat. A problémák: nem bírok sokat futni, kisebb koromban asztmás kezdtem lenni, jelenleg sem 100%-os a helyzet, aztán szerintem a vérnyomásom fel megy annyira, hogy úgy bedugulnak a füleim, hogy tesióra után 2-3 óra múlva lesz csak újra jó, valamint kicsit szédelgek is. Másik dolog, nekem mellkas deformálódásos bajom van. Megvan tekeredve a mellkasom, ortopéd nézegette, szerinte nyomhatja a tüdőmet is, elküldött röntgenre meg ekg vizsgára. Az ekg vizsga az nem terheléses volt. A röntgenen elvileg nagy gondot nem állapított meg, és az ekg-m is jó volt. De terhelés alatt nem bírom a dolgokat.
Erre lehetne valami könnyített testnevelésre felmentést kérni?
Valamint azt lefelejtettem, hogy tavaly kaptuk az állat tesitanárt, idén ezerszer brutálisabbat kaptunk, és ezt a szintet már nem tudom teljesíteni, borzasztóan szúr az oldalam is, nem csak a futással van probléma, de leginkabb azzal.
Valamint nem az a probléma, hkgy elvagyok hízva, mert nem vagyok, másik probléma van. Inkább túl sovány vagyok. 17 évesen 185 cm és 60 kg.
Fiú lány?
Ha elmész dokihoz, erre kell, hogy kapj papírt, amely felment a testnevelésórák alól. Beszéltél már a tanárral? Nyilván ez a szakmája is jót akar mindnekinek, szóval meg kell, hogy értse.
én örültem volna egy ilyen tesitanárnak. mindig azért kértem felmentést, mert unalmas és gyenge volt (edzésre jártam/járok). de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!