<a> tag-en belüli <div>-et XHTML-ben lehet validdá tenni? Ha jól tudom az <a> tag-en belül nem "szabványos" blokkszintű elemet használni. A <div> display:inline nem segített. Mit lehetne csinálni ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 22:47
1/4 anonim válasza:
Mondjuk nem teszel bele.
Milyen eset indokolja ezt?
Ha nagyon kell, akkor meg ne divet használj, vannak még más elemek is, amik lehet még jobban illenek az adott problémához.
2/4 anonim válasza:
Én meg úgy tudom, hogy szabványos, nézd meg validétorban. HTML5-ben 100%, hogy az. De akkor használj spam-et és azt állítsd display: block-ra.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, a HTML5 támogatja, át is állítottam már a doctypot de azért érdekelt a megoldás. Végül span-nal oldottam meg, csak nem értettem, hogy ez önmagában miért volt probléma.
2014. máj. 5. 14:59
4/4 anonim válasza:
Mert XHTML-ben alapból a div block szintű, a span meg inline. CSS-el attól, hogy a div-nek átalakítottad a viselkedés módját inline-ra, HTML-ben még nem lett az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!