Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni a nyelési...

Mit tudok tenni a nyelési problémával?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok és lenne egy problémám. Általában akkor jelentkezik ha kocsiban utazom.Nyelési problémával küzködök.

Ezt úgy kell elképzelni,hogy: autóban utazom és ha nyelnem kell egyszerűen folytást érzek a torkomban és rosszúl vagyok ha nyelnem kell.Nyelni viszont muszáj.Ez véget nem merek utazni autóval,pedig muszáj lenne kibírni,mert a párom vinne ide-oda és csak kocsi jöhet szóba.Már próbáltam homeopátiás gyógyszert,dedalont,de nem segített. Csak kocsiban van ez a problémám. Mit tudtok tanácsolni,mert olyan tanácstalan vagyok.

2015. júl. 28. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy pszihiáter kéne erre a probléma, ő többet tudnak segíteni, mint mi. Valószínűleg félsz kocsiban ülni és ilyen reakciót vált ki. Azt kéne meg találni, hogy miért?
2015. júl. 28. 12:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez ügyben voltam pszichológusnál,de nem segített.Ezért is kérdeztem,hogy milyen gyógyszerrel tudnám ezt csillapítani.Igen kellemetlen ez nekem és sok mindenről le kell mondanom,mert nem tudok autóval közlekedni.
2015. júl. 28. 12:32
 3/7 Duenna ***** válasza:

Ez pszichés dolog, nem szervi probléma, tehát semmiféle gyógyszer nem segítene a problémádon. Valószínűleg félsz kocsiban utazni. Ezt kellene magadban végiggondolni és magaddal megbeszélni. Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, akkor ajánlom figyelmedbe a meditációt, ami lenyugtat. Például iratkozz be a Domján László féle agykontroll tanfolyamra, ahol megtanítják a meditációs technikákat, és azon keresztül tudod saját magad gyógyítani ezt a problémádat.

[link]

[link]

2015. júl. 28. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Esetleg daedalon? Nem tudom, hogy erre jó lenne-e, de én járművek beli rosszullétre szedem, és valamivel jobb lesz tőle. Kicsit el is álmosít, szóval tudnál egyet aludni az út alatt.
2015. júl. 28. 12:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Az az érdekes,hogy kb: az első ilyen probléma 2013-ban kezdődőt.Van mikor jól bírom van mikor sehogy.Próbálok koncentrálni ,messzebb nézni vagy éppen beszélni.Azt se tudom mitől van,hogy jobban bírom vagy éppen alig.Pedig az előtt semmi ilyen problémám nem volt.
2015. júl. 28. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem pszihologus kell hanem pszihiáter! A Pszihologus amúgy sem írhat fel gyógyszert! De nem gyógyszer kell kell ehhez. Nyugtató amúgy , amitől jól leszel utazás közbe, de azt nem ajánlom, akkor jobb ha iszol egy kis alkoholt mindig előtte, hogy ellazulj. De magadban kell ezt legyőznöd, elsőnek meg találni azt, hogy Miért?
2015. júl. 28. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a kocsiban van lég kondi? Akkor tisztitsd ki. MErt okozhatja ezt is.:)
2015. júl. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!