Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportokba szoktak...

Milyen sportokba szoktak belevágni az emberek 14,15 éves korban?

Figyelt kérdés
Elég tanácstalan vagyok. Küzdősportot nem szeretnék, viszont érdekel a szinkronúszás és a vívás is. Csak nem tudom, hogy milyen például egy vívás edzés és kell e hozzá valami testi adottság.

2015. szept. 2. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
sokan konditerembe járnak ,népszerű még a foci, és a kosárlabda emellett még a kézilabda is .
2015. szept. 2. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Küzdősportok, Tánc. Aerobik. Jóga. A vívás haszontalan dolog. 15 évesen már úgy sem leszel profi, de még csak amatőr se. A testedre alakjára nincs kifejezetten hatással, karddal, párbajtőrrel, nem mászkálhatsz az utcán, szóval ....
2015. szept. 2. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Bármit, amihez kedvük van és lehetőségük...

Ha nem tudod milyen egy edzés, hát menj el és nézd meg...

2015. szept. 3. 09:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha semmit nem tudsz egy sportról, attól még az nem haszontalan..
2015. szept. 3. 09:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Víváshoz már öreg vagy, talán az úszáshoz is (?). De hobbiszerűen csinálhatod ezeket, jó állóképesség javító sportok ezek. Atlétika, futás, labdajátékok, talán korosztályban beleférsz a jégkorongozásba (?) is, esetleg műkorcsolya.

Ha fiú vagy, akkor a súlyemelést ilyenkor elkezdheted, az amerikai focit is, kézilabda, foci, kosárlabda (persze, ha magas vagy).

Lányként kosárlabda, kézilabda, foci, szintén ajánlott.

2015. szept. 3. 11:58
 6/8 anonim válasza:

a vívás nagyon király :)

én is vívunk, nagyon imádom! jó, ha magas vagy, de inkább a lábad hosszú, de amúgy mindegy kb.. :)

menj el egy közeli vívóklubba, és érdeklődj! :)

2015. szept. 4. 19:05
 7/8 anonim válasza:

ja, és nem vagy öreg a víváshoz egyáltalán...:) akkor kezded el, amikor akarod, max ha versenyezni szeretnél, később jön az eredmény, mert ugye a korosztályodban sokan már régebb óta csinálják. de hát ezt be lehet hozni :)

előző voltam

2015. szept. 4. 19:07
 8/8 anonim válasza:
szinkronúszáshoz már öreg vagy
2015. szept. 4. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!