Hogyan edzek súlyzók nélkül?
Figyelt kérdés
Egy hónapig (ha hatásos akkor tovább is) abbahagyom a súlyzós edzést amit 2 hete kezdtem ,de nem tudom miért bizsereg és zsibbad a bal hátizmom egy része ha edzek ,de most nem ez a lényeg.A segítségeteket szeretném kérni abban ,hogy milyen gyakorlatokat végezzek saját testsúllyal? Ha lehet akkor azt is írjátok le ,hogy hány sorozatot csináljak és mennyi idő után növeljem az ismétlésszámot. Bemelegítő és nyújtó gyakorlatokat is szívesen olvasnék.Ismerem a fegyencedzés című könyvet el is olvastam pár oldalt az elején nem találtam konkrét gyakorlatot és nem olvastam végig (10 oldalt olvastam) minél előbb elszeretném kezdeni az edzést.A válaszokat előre is köszönöm!2015. szept. 2. 13:49
1/4 anonim válasza:
Olvasd tovább. Ha túl sok ennyit olvasni egyszerre kérd meg anyukukádat, hogy este lefekvéskor olvasson fel neked 5 oldalt és cserébe te is elolvasol majd másnap 5 oldalt magadtól, így hamar a végére értek! De szerintem még vár 10 évet az edzegetéssel addig már lehetsz majd kb 15-18 éves, úgy sem ajánlott gyerekeknek túl kroán kezdeni ezt a sportot.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem azért nem olvastam el a könyvet mert lusta vagyok hanem azért mert nincs rá időm.
2015. szept. 2. 17:20
3/4 anonim válasza:
ellentmondás az egész kérdés.
kb ilyen szintű
-segítség éhezem!
tele a hűtő,de nem fogok felállni kaját csinálni,mit tegyek?-
akkor éhen halsz ba-szod.
4/4 aikiboxer válasza:
Ez tényleg nem neked való sport, keress egy másikat, lehetőleg csoportos edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!