Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem tudok guggolni, miért?

Nem tudok guggolni, miért?

Figyelt kérdés
Itthon tornázok. Minden egyes gyakorlat megy amit szerettem volna, viszont a guggolás nem. Eldőlök. Hogy tudnám gyakorolni?
2015. szept. 2. 08:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen irányba dőlsz el?
2015. szept. 2. 08:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Hazrafele
2015. szept. 2. 08:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, hátra.
2015. szept. 2. 08:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Csináld kis terpeszben és dőlj előre picit.
2015. szept. 2. 08:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálom köszi! Valamiért nagyon nem tudom lejjebb tolni a térdem és a fenekem, pedig nem vagyok kövér.
2015. szept. 2. 09:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja es a talpam alig bírom a földön tartani!
2015. szept. 2. 09:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor saroktámasz.
2015. szept. 2. 09:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt javaslom neked, hogy vegyél egy könyvet alátétnek, hogy a sarkaddal ki tudjál támasztani. Álljál úgy, hogy a lábaid 25-30 cm távolságba legyenek egymástól, és tedd csípőre a kezedet. Guggolj le, amíg a felsőcombod vízszintes helyzetben nem kerül és álljál fel lassan. Ügyelj arra, hogy a felsőtested az egész gyakorlat alatt függőleges maradjon és a hátad egyenes legyen. Lélegez be mélyen a levegőt, amikor leguggolsz, majd felálláskor fújd ki. Dülleszd ki a melledet. Mozogjál lassan és kerüld a lendületet. Nagyon nagy segítség az előrehajlás ellen, ha szemeddel keresel egy fejmagasságban lévő pontot a falon, és az egész gyakorlat alatt azt figyeled. Végez 30-50 ismétlést.
2015. szept. 2. 10:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen! Így megy! :)
2015. szept. 2. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:
vagy én pl szoktam azt csinálni, hogy a falhoz állok, hogy kb csak pár centire legyen a lábfejem a faltól, és kapaszkodok. Mondjuk most már majdnem mindig megy kapaszkodás nélkül is, de jó gyakorlás :)
2015. szept. 2. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!