Van itt olyan, aki télen is fut?
Igen, én rendszeresen futok kint télen is.
Én egy hosszú nadrágot veszek télen, mellé hosszú ujjú technikai felső, vékony kesztyű, szintén technikai anyagból készült sapka. Ez így kb 0 fokig elegendő (-1 -2-ig)
Ha ennél hidegebb van, akkor egy vékony futós polárom van, azt veszem fel még mellé. Valamint némi fényvisszaverő holmi, mert télen korán sötétedik.
Mivel én door-to-door futok, ezért kabátra, és társaira nem sok szükségem szokott lenni, ha viszont messze mész otthonról, akkor kellhet, mivel gyorsan változhat az időjárás.
2 dolog fontos még. Nyáron nincs gond a pamut holmikkal, télen viszont nagyon gyorsan átnedvesednek, és egyenes út a megfázáshoz, érdemes beruházni jobb felszerelésbe.
A másik, hogy sosem szabad túlöltözni. Az egyik legtipikusabb kezdő hiba, hogy sapka, sál, 3 réteg felülre, vastag polár, stb, elkezdesz futni, gyorsan megizzadsz, és megint kész a baj. Akkor vagy jól öltözve, ha a lakásból kilépve fázol, és csak pár perc futás után múlik el.
Ha van még kérdésed, akkor írd nyugodtan.
egy sötétítés nélküli bringás szemüveg sem árt.
nekem állandóan összefagyott a szempillám,vagy ráment a hópehely,a hidegtől,szembe széltől,huzattól folyamatosan ömlött a könnyem is míg nem volt.
Ár érték arányban milyen márkát ajánlanátok az olcsóbb szegbensből?
Ősz/tavasz és téli futó ruhákra ősszesen egy 50.000ret szánnék esetleg nagyon max 60.
Én szoktam futni télen is.
Semmi drága cuccot nem vettem fel.
Annyi volt, hogy felhúztam 2 vékonyabb zoknit, így belefértem a cipőbe meg a lábam se fagyott szét.
Felvettem egy vékony melegítőt, meg rávettem egy nagyobbat, amit vastagabb. Felülre atléta, felé hosszú ujjú, erre egy nagyobb rövid ujjú, aztán pulóver és egy kapucnis pulcsi. A számra tekertem egy sálat, felvettem egy sapkát, meg felraktam a kapucnit. Ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!