Őszintén, de tényleg őszintén, mi a véleményetek az alakomról?
Figyelt kérdés
A kép minősége, meg a festegetés miatt bocsi!! :-)
21L
175 cm 50 kg
2015. aug. 22. 20:38
3/17 anonim válasza:
Csinos vagy megnyugodhatsz. Hogyhogy nem dicsèrnek a pasik hogy itt kell megkèrdezned???
4/17 anonim válasza:
Remek alkati adottságok,de edzetlen fejletlen izomzat.
5/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam megkérdezem, mivel mindenki azt mondja: "Fúúúúúú nagyon sovány vagy. Semmi s*gged, semmi melled." Kíváncsi voltam olyan emberek véleményére, akik nem ismernek. :-)
Köszi egyébként a válaszokat!
2015. aug. 22. 20:57
7/17 anonim válasza:
175/ 54 kg van gebe voltam én is, nekem sem volt semmi seggem , a mellet hagyjuk, mert azon csak a szike segíthet...
Ne mások véleménye érdekeljen, ha te így jól érzed magad kit érdekel ki mit mond !?
Én elkezdtem edzeni , jöttek szépen lassan fel az izmok és én így érzem magam igazán jól, vagyis nem, mert a hasam alsó részéről nem akar a zsír lemenni :O :D Node a következő tömegnövelés okosabban csinálom az tuti :P
10/17 anonim válasza:
Őszintén: nincs feneked és combod. Egyszerűen túl vékony vagy. Valamilyen sportot el kellene kezdened egy jó étrend mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!