Most őszintén, mit ér a kickboxos ellen?
Sziasztok!
Van egy judós haverom, aki mindig pampog, hogy engem kick és thaiboxost ő fél perc alatt harcképtelenné tenne és agyonverne. Mi a véleményetek erről? Az összes Judós ilyen nagyképű a városban, hogy ők a kemények, boxolókat meg lenézik.
Én birkózó vagyok, engem egy boxos szekál iskolában XD.
Én 95 kg vagyok ő meg 64 kg és mindig jön oda ütögetni, amikor meg tesin meggyűröm kicsit mindig nyávog...
Versz neki 2 kombót és vége van, nemhiszem h nekiállna ott farmerba dobálni
Egyébként meg 1v1 ott nincs vita
Nézd nemtudom mennyire nevezheted haverodnak azt aki így beszél és viselkedik.
Ezen kívül a judo az egy önvédelmi sport ezért nyilván akkor a leghatásosabb ha megtámadnak és nem azon múlik hogy melyik sport a jobb hogy ki mit mond vagy tesz mert ez inkább attól függ kivel küzdesz.Ha feltételezem nem vagy olyan jó mint mondjuk egy olmikon judos de ez forditva is igaz.
igaz nem szabad lenézni a kickboxot de a judot se becsüljétek alá. Az hogy verseny alt nem lehet ütni ez az utcán ha az életedről vagy testi épségedről van szó teljesen megváltozik.
Üdv: egy judos
En is judozom,ez nem jo dolog,hogy nagykepuek.
Az edzo nekunk tart elmeleti orakat is,tehat a sok gyakorlas es harc mellett kozben elmondja,hogy nem szabad ezzel kerkerdni,nem szabad hasznalni,hacsak nem onvedelembol hasznaljuk,az eletunk mulik rajta,mert eleg nagy seruleseket lehet okozni 1-2 toressel,dobassal,vagy ott vannak a fojtasok...Ha valakit meg tudok fogni,akkor bekapok par utest,de ezt bevallalom,mert tudom,hogy konnyen senkit nem lehet legyozni,viszont onnantol mar nagy elonyom van.Itt mar tenyleg megnyugodok egy thai boxossal szemben is.
En eljartam a judo mellett sima box edzesre es eddig mindenhol meg tudtam vedeni magam.
En ezt a kombot sokkal jobbnak talalom,mint a kickboxot,thai boxot.
Erre felkeszulhetsz,hogy ha a haverod elkezd okolvivo edzesre jarni a judo mellett,vagy a judo-t abbahagyja,mert mar eleg sokat tanult,akkor eleg hamar jo harcos lesz belole.Szerintem ezt nem lehet utolerni par kickbox edzessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!