Mit érek el ezzel? Gondolom 1000 ilyen kérdés érkezik. Nekem jó lenne ha őszintén válaszolnátok.
Napi 15 percet..futok...sprintelek is.Vettem sulyzókat azzal is napi 1 órákat gyurok.Meg hasizomgyakorlatok.
Meg minden.
Fekvők is jól mennek.
Mit érhetek el vele?És menyi ideig tartana?Ja 15F
öcsi kaján múlik az egész...ha kaja rendben van egy jó fizikumot fellehet építeni
de osszad fel hétfő--szerda-péntek
mondjuk mindennap nem kell csinálni!
Sok mindentől függ; genetika, étrend, gyúrást is lehet jól és kevésbé jól csinálni, stb.
De jobb fizikum lesz, mintha nem végeznéd.:)
Értem.Falun élek.Itt magunknak termelünk zöldséget ,gyümölcsöt ja és rendes kaját eszünk.Szóval nincs nállunk gyorskaja.Vonnatal járok be városba suliba.
Így kaja szempontjából hogyállok? :)
Nem jól, mert nem csak ez számít, hanem az arányok is.
Tömegnövelésnél 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*ttkg ch
Szálkásításkor pedig 3g*ttkg és 1,5-2,5g*ttkg ch.
Ebből is láthatod, hogy nem lehet naturálban izmot növelni és szálkásodni (zsírt leadni) egyidőben.
na most ez jó egyrészt a kaja ezek kellenek..
de ha lehet fehérje dúsan egyél és szénhidrátot hozzá
pl: csirkecomb+rizsa, hal,krumpli
de mivel nyilván nem tudod ezt mindennap pótolni, azért a zsíros kajákat dobd ki mondjuk szalonnát,kolbászt ilyeneket ne egyél ha nem muszáj és a cukros dolgot ne igyad igyál vizet és édességet is hanyagold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!