Airsoft még kezdő vagyok edden a témában ezért lehet hogy hülyeséget írok. Van pár dolog amire kíváncsi vagyok?
Még kezdő vagyok edden a témában ezért lehet hogy hülyeséget írok. Van pár dolog amire kíváncsi vagyok.
1.Ugye vannak gázzos és elektromos fegyverek mi a különbség köztük előny, hátrány.
2.A sok márka közül melyik az amelyik amelyik megbízhatób.
3.Van valami külön gyűjtő oldal ahol a rendezvények események stb fent vannak.
4.Ti milyen oldalakról szoktatok rendelni ami megbízható és sok a választék.
Köszönöm hogy végig olvastad.
gázos élethűbb cserébe drága hűvösebb időbe éstélen nem működik
Nincs olyan hogy megbízhatóbb. mindegyik annyira megbízható amennyire a fegyvermester összerakja (új fegyvert el kell vinni szerelőhöz máskülönben hamar tönkremegy és több 10.000ft-os kár keletkezik benne)
gunfire.com ha akció van olcsóbb mint kínából
1, Az elektromos fegyvereket egy akkumulátorhoz kötött motor hajtja ami meghajt egy fogaskerék rendszert ami felhúz egy dugattyút és egy rugót. Amikor a fogaskerekek elfogynak a rugó visszapattan és a dugattyú előtt összepréselődött levegő "kilövi" a BB-t. A gázos fegyvereknél általában a tárban található a gáztartály amiből az elsütőszerkezet meghúzása után egy szelep annyit enged ki hogy a BB-t kilője, és ennek a gáznak egy kis része visszairányul a fegyverre ami betölti a következő BB-t
A Tokio Marui, Classic Army proline a legjobbak közé tartozik. A még megfizethető de jó kategória a Cyma, Jing Gond,
www.softair.hu ezen az oldalon szinte mindenhonnan az országból vannak játékosok így könnyen tudsz érdeklődni.
Mindenki más oldalakra esküszik. Én csak is külföldről rendelek mert szerintem a magyar oldalak nevetségesen magas haszonnal dolgoznak. fele annyiért is behozhatok ugyan olyan terméket külföldről mintha itthon venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!