Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért fogyok és hízok is...

Miért fogyok és hízok is ilyen könnyen?

Figyelt kérdés

Húsvét után kezdtem el erősítő edzéseket végezni és mellé egy héten 1-2x futni. Nyár elejére egész jó alakom lett, az 5 kiló feleslegem mind lement, még a mindig hájas hasam is majdnem kockás volt. Ezért sajnos el is engedtem magam eléggé. 2 héttel ezelőtt kilóba minden visszajött, ami lement, viszont összességben sokkal izmosabb voltam, mint tavasszal.

Újra elkezdtem edzeni és heti 3x futni, plusz visszatértem a szénhidrátszegény táplálkozáshoz. Nem mértem magam, de 2 hét alatt megint teljesen lapos volt a hasam és a bőröm is sokkal feszesebb lett. Úgy nézek ki, mintha ki se hagytam volna ezt a 2 hónapot.

Ennyire gyors lenne az anyagcserém, vagy mitől lehet ez?

2015. aug. 18. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok! :) Szerintem genetika.
2015. aug. 18. 14:32
 2/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak én a lustábbik fajtából :D ha látom, hogy "úúúramatyám 10 kilót híztam", akkor elkezdek sportolni és legutóbb is egy hónap alatt lement mind a 10 kiló. Pedig nem tartok különösebb diétát, csak kisebb adagokat eszem, de abban ugyan úgy benne van a köröm pörkölt :D Most megint ott tartok hogy 65 kiló vagyok a 170 centimhez, de tudom, hogy jövőhónapban már csak 55 leszek úgyhogy nem pánikolok :D
2015. szept. 12. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!