*Glissade* kérdése:
Miért van az, hogy fejellefelé pózban (úgy hogy a kezeim szabadok), ha meg akarom fogni bármelyik testrészemet, keresnem kell?
Figyelt kérdés
Mint valami debil, nem találom se a jobb kezemet, se a ballt, se a bokámat, se a hátamat, combomat stb. :)2015. aug. 17. 00:42
1/2 anonim válasza:
Hat erről szerintem egy neurológust kellene megkérdezni, másnem valami netes orvos vàlaszolós helyen, hogy érdemes e ezzel foglalkozni:)
Én most el se tudom képzelni, hogy lehetsz fejjel lefelé szabad kézzel, max ha lógsz valahonnan :) hàt talàn az agy nem számol a kèz furcsa irányú súllyával, de ez csak tipp
2/2 A kérdező kommentje:
:D :D
Csak ezzel szórakoztunk, hogy milyen vicces.
2015. aug. 17. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!