20 évesen még nem késő elkezdeni sportolni?
Ugyanolyan hatásos lesz, mintha kiskorban kezdené el valaki, "csak" jóval lassabban lesz eredménye?
Egyáltalán ilyen korban fejleszthető még az izomzat jelentősebben?
Akkor késő, ha 21 évesen meg fogsz halni.
Most ugye te sem gondoltad komolyan ezt a kérdést!?
Ahogy előttem is írták, ha nem az olimpiára készülsz akkor semmivel sem vagy elkésve.
Természetesen nem úgy gondoltam ezt, hogy akkor inkább már el sem kezdek semmit..
Csak nem tudtam, mi a helyes megfogalmazás.
Inkább az a fő kérdés, hogy UGYANOLYAN hatásos az ilyen későn elkezdett sport, mintha már tizenéve csinálná az ember ilyen korára?
Az izmok fejleszthetők még olyan szinten, mint kisgyerekként?
Mert pl. tornát elkezdeni késő lenne, mivel azt direkt kiskorban szokták elkezdeni, hogy a csontok, izmok stb. eleve úgy fejlődjenek, hogy nagyon-nagyon hajlékonyak legyenek.
Versenyezni nem szeretnék :)
Csak arra voltam kíváncsi, hogy pl. ha valaki későn kezd el sportolni, akkor annak később nem fog sokkal könnyebben visszafejlődni az izomzata, ha esetleg valami miatt abba kell hagynia a sportot?
Nem tartósabb azoknak a jó alakja, akik már korán elkezdenek sportolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!