Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 évesen érdemes elkezdeni...

16 évesen érdemes elkezdeni még valamit sportolni, vagy már mindenhez késő? Gondolom jégkorongozni nem nagyon kori tudásom van, de kb 2x jégkorongoztam életemben. Esetleg valami más sportot érdemes?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Már semmit nem érdemes, úgyis ez már az aggkor és vége is az életnek, úgyhogy csak feküdj le és nézd a tv-t.
2014. jan. 20. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:

16 éves vagy ember, előtted az élet...

hogy ebből élj meg, már lehet késő, DE... lehetőséged tengernyi

foci, kézilabda, kosárlabda s társai, ahol vannak alsóbb, megyei osztályok kezdeni

futsal, amerikai foci, baseball, ahol mivel kevés az ember, könnyebb 'befutnod'

de tényleg, fiatal vagy, arra is van még erőd/időd, h a legtöbb sportba belekóstolj

2014. jan. 20. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Sosem késő! Nem lesz mindenkiből világsztár, de ha ismered saját tudásod, megvan a megfelelő alázat és dolgozni akarás, még simán vannak nem csak "nyolcadosztályos" lehetőségek előtted (bármilyen sportra értve).
2014. jan. 20. 22:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazából most "ébredtem fel", hogy így nincs értelme az életnek, hogy egész nap bent ülök. A válaszokat köszönöm
2014. jan. 21. 14:47
 5/5 anonim válasza:

Èn most ébredtem rá erre

Találtál valamit?

2014. ápr. 8. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!