Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A gyorsabb vagy a lassabb...

A gyorsabb vagy a lassabb futás/kocogás ér többet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, adott egy 5,5-6km-es táv... na most nemrég kezdtem a futást... Melyik ér többet:

ha lassan, kocogva(kb. 6-7km/h) végig megyek rajta megállás nélkül(45-50 perc) vagy ha közepes tempóban futok(kb. 9km/h) viszont akkor kb. 3 alkalommal megállok és sétálok egy darabig(500-1000m-t)(40-50 perc). A cél az lenne, hogy zsírt égessek kb.180cm, fiú kb.88kg és most lettem 16 pár napja előre is köszönöm!

2015. aug. 14. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Egy jó közepes tempó égeti legjobban a zsírt, amiben nem szakadsz meg, de nem egy sétálós tempó.

Ja és megállás nélkül lebírod futni :)

2015. aug. 14. 20:32
 2/5 A kérdező kommentje:
igen lebírnám, de utána olyan szinten menne el a kedvem az egésztől, hogy nemigen mennék többet, tehát olyan opció, hogy közepes tempó és végig, olyan nincs majd remélem lesz, de ahhoz még kell idő...
2015. aug. 14. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
az a tökéletes tempó, ami mellett tudsz lihegés nélkül beszélni épphogy csak... nem sebességben kell mérni a közepes tempót, hanem pulzusban átlagosan 110-130között, egészséges embernél.
2015. aug. 14. 22:47
 4/5 A kérdező kommentje:
á tudtam én, hogy kell egy pulzus mérő óra nekem :) nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) azt hiszem, hogy akkor maradok a lassabb tempónál és remélem, hogy idővel tudok gyorsabban is futni :)
2015. aug. 15. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
JUST DO IT!
2015. szept. 11. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!