Android alkalmazás futáshoz?
Nem, egyikhez sem kell net. Miután végeztél az edzéssel, akkor kell a netet bekapcsolni, hogy feltöltse az adatokat. Akkor tudod a gépen is megnézni.
Most a Runtasticot használom, az alap verzió valóban kicsit korlátozott, de néha szoktak olyan napot csinálnak, amikor valami kóddal ingyen letölthető a majdnem teljes verzió. Ezzel már lehet intervallozni is például, és már reklám sincs. Vannak még benne plusz funkciók, amiért már fizetni kell (több statisztika, "story running", edzéstervek), de nekem ezek nem hiányoznak.
Ezen kívül csak a RunKeepert próbáltam hosszabb ideig, ott alapból ingyenesek az edzéstervek és az intervallozás, csak az én telómon nem működött megbízhatóan.
A Nike+ akkor lehet nagyon jó, ha több ismerősöd is azt használja, mert amennyit láttam belőle, inkább a közösségi élményre megy rá.
ma 07:12 Ezt a runtastic ingyenes verziója is tudja.
Szerintem fel kell tenni 5-6 ilyet és ki kell próbálni. Akkor kiderülnek a különbségek és főleg a hibák. Pl, hogy egyik másik igencsak fals adatokat tud mérni, pl keresztül mentem egy házon, vagy kb egy 50m-re lévő parkolóban köröztem (ahol amúgy sosem jártam), vagy hogy 50km/h-val haladtam stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!