Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen jó könyvek vannak amik...

Milyen jó könyvek vannak amik edzéssel kapcsolatosak?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok mint a Fegyencedzés.

Azok megvannak, de hallottam például a Beavatkozásról is, csak nincs fent az interneten...

Tudtok helyette ajánlani hasonlóképpen jó könyvet, vagy nem tudja esetleg valaki hogy hol szerezhetném meg?

(Vagy jöhet mindkettő egyszerre. :D)

Egyébként nCore nem jó válasz, ott nincs fönt. :/

2015. aug. 9. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
[link] első gugli találat volt.
2015. aug. 9. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy még ez [link]
2015. aug. 9. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Érdekelne hogy a Fegyencedzés mióta számít jó könyvnek edzést illetően, vagy úgy egyáltalán.
2015. aug. 9. 15:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Mi bajotok a Fegyencedzéssel?

Amúgy én letölthető pdf-re gondoltam.

2015. aug. 9. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Weider - A testépítés bibliája + Schwarzenegger: A testépítés nagy enciklopédiája :D

Building The Gymnastic Body - hasonló a fegyenchez, csak ezt egy tornász edző írta, szóval sokkal szakmaibb és intelligensebb, felesleges fikázódás nélkül (angol nyelvű)

Pavel könyvei - főleg kettlebellről szólnak, a Meztelen harcos saját testsúlyos gyakorlatokról és erőnövelő technikákról (magyar nyelvűek - sok nincs még lefordítva)

Never Gymless - erről is jókat hallottam, nem olvastam még, saját testsúlyos edzésről szól (angol nyelvű)

Al Kavadlo könyvei (Rúdra fel!, - saját testsúly; szintén egy szerény sportoló, nem fikáz másokat (magyar nyelvű, van még egy könyve, az még csak angolul)

A Dragon Door kiadó szokott egyébként kiadni egy csomó ilyen témájú könyvet (pl. a fegyencet és Pavel könyveit is), ezek elég jól elérhetőek a neten (főleg angolul, de szép lassan fordítgatják le őket magyarra is)

2015. aug. 9. 16:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A fikázódást egyébként én sem csípem Paul Wade-nél, és eltúlozza azt is hogy csak ez van, és semmi más, de a gyakorlatok önmagában jók, és tényleg megtanít rájuk.

A tornász által írt könyv tetszeni fog nekem szerintem. :D

Én is tornáztam. :3

Leszedem majd szépen az összeset, a saját testsúlyosok közül. A Svarcis testépítős az nem hiszem hogy kell. :)

2015. aug. 9. 17:14
 7/7 A kérdező kommentje:
De akkor senki sem tudja hogy honnan lehet megszerezni pdf-ben a Beavatkozást? :/
2015. aug. 12. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!