Diétával és edzéssel ilyen lehetséges naturálként ennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
Előtte utána kép (a dátumot figyeld)
https://www.youtube.com/watch?v=M6bmF_xCzFQ&feature=youtu.be
2015. júl. 21. 00:52
1/12 anonim válasza:
Addig oké, hogy diéta, de a naturál már nem stimmel :D
2/12 anonim válasza:
Sztem simán hozható naturálba, de valóban nem enyi idő alatt.
3/12 anonim válasza:
Simán lehetséges, ha már a dagi képen is megvan az izomtömeg akkor 4hónap alatt lazán leszállkásítasz.
4/12 anonim válasza:
Megnézném melyik nő szed fel 3 hónap alatt ennyi izmot, majd még ezidő alatt le is szálkásít versenyre. :DD
5/12 anonim válasza:
Hozható a forma, de nem ennyi idő alatt.
6/12 anonim válasza:
Lehet, hogy vak vagyok, de én az előtte képen nem nagyon látok izmokat. Onnan szerintem még olyan másfél év naturálban az utána forma.
7/12 anonim válasza:
Az előtte képen annyi zsír van rajta, hogy ha sas szemed lenne se látnál izmokat... Amúgy én az utána képen sem látok izmokat, csak egy gusztustalanul leszállkásított gizda női testet
8/12 anonim válasza:
Látszik hogy nyomott valamit. Úgy el van torzulva a feje hogy az nem tisztán lett ilyen.
9/12 anonim válasza:
Az azért elkeserítő, hogy már ezen a szinten se naturálok a versenyzők.... Vízhajtóznak? Vagy mit szednek vajon?
10/12 anonim válasza:
Igazából mi a bizonyíték arra, hogy nyomptt valamit?
Egy névtelen gyk válaszoló tippje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!