Pontosan mit jelent az alakformáló torna? Milyen mozgásra, ritmusra, nehézségre lehet számítani?
Figyelt kérdés
Pár méterre tőlem van egy nagy fitneszterem, megnéztem a foglalkozásokat a neten, de nem tudom, mit jelent az alakformálás. Nekem sajnos, volt egy gerinctörésem és egy nem műtött szalagszakadásom az egyik bokámban (már semmi bajom, de nem tudok fél lábon megállni). Sajnos, amúgy is elég koordinálatlan, esetlen a mozgásom, és szívesen járnék vmi tornára. Az alakformáló megfelelne? Emellett majd járok usziba is.
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 7. 15:19
1/1 A kérdező kommentje:
Mármint tempóra :)))
2010. márc. 7. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!