Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az utolsó pár kilónál alakform...

Az utolsó pár kilónál alakformáló torna is jó?

Figyelt kérdés

Január óta fogyózok, leadtam 10 kilót, aerob mozgásformát használtam. Csinálom még az aerob mozgást, amíg időm engedi (nyár), de szeptembertől elkezdem a főiskolát, és egyszerűbb lenne alakformáló tornákat csinálni minden nap, azt akár lefekvés előtt is gyors meg tudom csinálni. (vagy ez az alakformálás inkább azoknak használ, akiken semmi felesleg, de izomzatuk sincs?)

Igazából nagy zsírpárnák már nincsenek rajtam, akár most is abbahagyhatnám a fogyókúrát, csak idegesít az a kis felesleg a combomon meg a hasamon. Tudom, nem létezik helyi zsírégetés, de tavaly nővéremnek is sikerült formásabbá tenni magát egy kis tornával, és nekem is (csak kilókban nem mutatkozott, dehát nem is az a fontos).

Mit értek alakformáló torna alatt? Háton fekszek, lábkörzés (ilyen pilates hasizom, januárba egész jó volt), combot körbemozgatom, leg magic. Mit gondoltok?

2011. jún. 24. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezekkel az "alakformáló" gyakorlatokkal az a baj, hogy nem elég intenzívek.
2011. jún. 24. 15:42
 2/3 A kérdező kommentje:
mit ajánlasz? szívesen fogadom a tippeket :)
2011. jún. 24. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem folytasd a futást (ha az volt) de válts intervallumosra, ne csak simán aerobra.

Vagy próbáld ezeket: http://www.youtube.com/watch?v=xAYhYywMpHg&feature=relmfu vannak ennek a csajnak egy halom videója... keresd meg azt ahol a legjobban izzad és azt csináld. De mindenképp a futás lenne jobb...

2011. jún. 24. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!