Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Karate, kick-box stb. küzdelem...

Karate, kick-box stb. küzdelem előtt kötelező a lábmosás?

Figyelt kérdés

2015. júl. 27. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
26%

Igen, mindenkinek!

Lavórban megmossátok a lábatokat szappannal, majd jönnek pedikűrös nők és szépre megcsinálják mindenkinek a körmét, aki szeretné, annak ki is lakkozzák.Majd bekenik körömvirágkrémmel és utána mehet a bunyó.

Te is így hallottad?

2015. júl. 27. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert nem tudom? ez miért baj?

Miért, te szereted szagolgatni a "sajtszagú" sporttársad lábát?

2015. júl. 27. 22:23
 3/4 Chok Dee ***** válasza:
100%
Szerintem ennyi higiéniai normát mindenki be tud teljesíteni hogy ne rohadt büdös lábbal menjünk be edzeni...
2015. júl. 28. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj ha nem tudod, de a kérdésedből látszik hogy még egyetlen edzést sem néztél meg, mert ha igen, akkor tudnád hogy nincsen semmiféle lábmosás küzdelem előtt.

Én többek között 2 évig kempoztam, ebből 1,5 évet egy iskola tornatermében edzettünk.Linóleum padló volt és piszkos volt.

Mindenkinek a lába izzad edzés közben, elég kemény edzések voltak.Ezzel senki semmit nem tud kezdeni.De egyetlen olyan edzés sem volt ahol az lett volna a program hogy egymás lábát szagolgatjuk, mert ha küzdelem közben fejberúgnak az csak 1 másodpercig tart, tehát a félelmed alaptalan.Nálunk volt földharc is, de ha jól tudom karatéban és kick-boxban nincsen, úgyhogy mégegyszer mondom, felesleges az aggodalmad.Mindenkinek a lába izzad és van akié büdösebb is lesz, de ebből te hangyányit nem fogsz érezni.Ha téged ez mégis zavar, akkor azt ajánlom válassz valami más sportot, pl, birkózást vagy boxot és ott nincs ilyen probléma.

Nálunk sokkal zavaróbb volt az, hogy földharc közben olyannal kerültünk össze akinek már mióta nem volt kimosva a GI-je így földharcnál nem csak az edzőtárssal, hanem az eléggé kellemetlen szagokkal is meg kellett küzdeni.

2015. júl. 28. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!