Milyen sportautót vegyek? A keret kb 30millio Ft, de eddig csak egy autó fogott meg igazán, a 15-ös corvette z06. Tudnátok még ajánlani lehetőleg európai kocsikat? Legfőképp coupe-érdekelne.
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 01:08
11/17 veterán vas válasza:
Sehol nem írtam azt, hogy nincs jogosítványod, és Te mégis magyarázkodsz. Áááá, nem is feltűnő! :)
12/17 A kérdező kommentje:
a 4es számú kommentelő írta h még egy swifthez is kéne jogosítvány. Én erre reagáltam.
2015. júl. 22. 14:04
13/17 A kérdező kommentje:
Veterán Vas: kérlek olvasd el a #4. választ :)
2015. júl. 22. 14:18
14/17 veterán vas válasza:
Talán nem tűnt föl, de én vagyok a #4 kommentelő. ;)
Lassan tagoltan ismételd meg:
a veterán vas és #4 kommentelő egy és ugyan az a személy.
(fog ez menni)
15/17 A kérdező kommentje:
akkor szövegértési problémáid lehetnek
2015. júl. 22. 15:24
16/17 A kérdező kommentje:
de mért kéne ismételgetnem? egyaltalan nem erdekel h ki vagy főleg az itt bemutatott ostobaságod miatt,de ha nem tetszik akkor okoskodás helyett inkább menj máshová mert ki nem állhatom a buta embereket :) köszi :))
2015. júl. 22. 15:34
17/17 veterán vas válasza:
Szóval, mint megtudtuk, 16 éves vagy, Amerikában élsz, de egy magyarországi "kérdezgetős" fórumon keresel használt autót potom 30 millióért.
Jah, és nem szereted a buta embereket.
Értem, akkor talán maradjunk ennyiben.
További szép napot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!