Lecserélném 2 autómat egy főleg városi futkározósra, kb 3 millió a keret, ennyiért érdemes benzines Toyota Aurist, Honda Civicet venni?
Jelenleg egy 2010-es Fabia 1.2 cr tdi és egy bmw e46 320d van, de munkahelyváltás miatt elég egy autó, főleg városba. A két autóért kb 3 milliót kapnék, ennyiért keresek szívó benzines megbízhatót, klímás, nem sedan/kombi, pótkerekes, 400 liter körüli csomagtérrel.
A kiszemelt egy Toyota Auris 1.4 benzin, illetve egy űr-Civic, kérdés hogy ennyiért lehet-e normálisat kapni.
Esetleg egyéb lehetőségek? (Astra, Octavia, Focus kiesik családi tapasztalatok alapján, esetleg Golf, i30, Ceed, A3?)
Kis alkuval kpra 3,4ér hozható szerintem, ha belefér,én ezt venném, vagy a teljesen új lancer most 4M forintért kapható, eztis érdemes lenne megnézni.
Városi fogyasztás: 7,6 l/100km
Országúti fogyasztás: 4,7 l/100km
Vegyes fogyasztás: 5,8 l/100km
Katalógus adat, szóval 99%ban eltér a valóságtól de ez igaz az általad felsorolt autókra is.
Amúgy nagyon jó kocsi az eleje is nagyon el van találva de a hátúja egy 10en éves cordobáé...
Auris, civic... mindegy mert nagyon megbízható gépek.
Innentől kezdve már csak ízlés kérdés. A civic egyedibb, mutatósabb, én azt venném.
Jazz kicsi ha 4-en akarunk menni nyaralni.
Tudom hogy az Astra-Octavia-Focus lenne jó, de mint mondtam elég negatív tapasztalataim voltak velük, és ez elveszi az ember kedvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!