Szerintetek ez megfelelne tömegnövelésnek?
Sziasztok!
Tömeget akarok növelni és kitaláltam egy étrendet.
Így nézne ki:
reggel:corn flakes(80% szénhidrát)
tízórai:szendvics csirkemellsonkás+ pl. egy alma( suliba járok szal nem tudok mást kitalálni :S)
délbe:otthoni kaja(általában szokott benne lenni valami hús)
3 óra: Corn flakes+ gyümölcs
fél 4, 4 körül edzés
6 óra:paradicsomos Halkonzerv + gyümölcs, zöldség
8-9 óra:rántotta, gyümölcs, zöldség
Ennyit tudnék kihozni mert még nem keresek pénzt anyámék meg nem vennék meg egy normális tömegnövelő étrend hozzávalóit.
Ja és ha ez megfelelne akkor vennék tejsavó fehérjét hogy egy kicsit növeljem a fehérje bevitelt.
Mit szóltok, mit ajánlatok??
*hagyd
Folytatva a gondolatmenetem: a nagydózisú vitamin is drága. De még mindig jobb, hogyha a pénzed nem a fehérjébe fekteted. Megnöveli a teljesítményed, szíverősítő,idegrendszer erősítő, és még sorolhatnám.
A gyúrás mellé fontos az aerob edzés beiktatása: pl futás, úszás. A tüdőd tágulásával a mellkasod is át fog alakulni. Ez a legjobb edzésterv, amit tudok ajánlani (egy 16éves, leendő orvos)
Hát te utolsó b*zdmeg full hülye vagy. Táplálékkiegészítő = kaja, amennyi szart rátukmálnak az emberre mostanság sztem ez még mindig jobb.
Kérdezőnek meg annyit h 1 norm étrendhez nem kell milliomosnak lenni. Pl 1 csomag zab szinte ingyen van, abból 1 nap megehetsz egy egész zacskóval is akár (vízzel természetesen).
táplálék kiegészítő= koncentrált, szintetikus fehérje.
nekem ez nem tünik kaja-kategóriának. Inkább te vagy a tudatlan hülye.
a tejben főleg kazein van,1 literben 00.1 tejsavó!!!
egy sportoló napi szükséglete 2 gramm testsúlyonként,de ha orvosnak készülsz tudnod kéne,hogy nem ajánljuk a tejet senkinek.a fehérjétől nem romolhat a vese!max a hiányától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!