Jógával vagy valami ehhez hasonló testmozgással ki lehet váltani a heti 5 tesi órát 3-ra? (több lent)
Félreértés ne essék, nem azért szeretném, mert lusta vagyok, és azt hiszem, hogy ezek milyen könnyű sportok. Amiket láttam eddig például a jógából, azokból leszűrtem, hogy nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik/gondoltuk :)
Azért kérdezem amit kérdezek, mert azt hiszem a suliban ahova jövőre járni fogok (9.-ikes leszek) heti 3 rendes tesi van + 2 labdajáték (kézi, kosár, ilyenek).
Na már most azt tudni kell rólam, hogy ezeket nagyon nem szeretem, nem vagyok túl jó csapatjátékos. Nyilván közrejátszik, hogy csendes vagyok, tehát már maga a dolog, hogy kiabáljak a pályán taszít (felsőben emiatt konkrétan le voltam sz@rva, csak láb alatt voltam).
Viszont a gimnasztikát, az egyszerű tornát (esetleg gyógytornát) szerettem.
Épp ezért kérdezném, hogy ha valaki tud ilyen "másmilyen" (bocsánat, csak abszolút nem vagyok otthon a témában, de teljesen nyitott vagyok rá :) ) testmozgást, mint pl. a jóga, ajánlana?
Viszont ha eddigi tapasztalataim szerint nem vagyok túl hajlékony (testalkatommal nincs semmi gond, vékony vagyok, de hát sajnos ez nem jelenti azt, hogy hajlékony is :/ ), attól ez még fog fejlődni, vagy csak bénáskodnék ott?
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!