Hogyan lehet ehhez hasonló alakot elérni?
Ilyesmi szeretnék lenni augusztus végére:
Jelenleg sincs sok felesleg rajtam, szálkásító étrenden vagyok, próbálom csökkenteni a testzsírszázalékom. Heti 5 alkalommal futok 40 percet, 8-9 km/h tempóban, 3x2 perc pihenővel. Mellette a beachbody programját (focus t25) csinálom + heti 3 súlyzós edzés, de inkább zömökebb/ izmosabb lettem így. Nem tudom, hogy ilyenkor a fehérjebevitelt érdemes csökkenteni (2,5g/tkg), vagy a valamilyen más mozgást válasszak inkább.
22/N; 176 cm / 64 kg
A "zömökebb,izmosabb" a kulcsszó.
Ezen a csajon kb semmi izom,neki ilyen a testformaja. Ez genetika. (Meg photoshop a képen) Ha kicsit is más a testformad-mint írtad zömökebb-sose leszel ilyen.
Magadból hozd ki a mximumot.
Amúgy meg ennyi edzés feleslegesen sok. A beach bodyt hagyd abba.
Izmosabb meg nem lettél szálkasító étrenden csak lement a takaró zsír és kontúrosabb vagy.
a fogyás elsősorban az étrenden múlik, ha nincs megfelelő étrend, hiába mozogsz akármennyit nem feltétlenül fogsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!