Hasizom erősítésére mi a legjobb?
Othhon mit tudok csinálni és milyen hamar fog meglátszani?
15/F
én ezt csinálom minden másnap és nagyon jó!!
http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY
Próbáld ki és meg fog látszani az eredmény!
én hanyatfekszem az ágyra lábamat nekitámasztom a falnak (azért ágyon mert a föld kemény és tönkrevágja a hátam) és lenyomok 10x20 at aztán aztán 10x10 lehet a végén már csak 6-8 megy, kevés szünet kezek keresztbe a mellen én ezt csinálom egy héten egyszer mert én minden nap mást edzek ha látványosan akarsz fejlödni akkor is ugy csinál h egy nap edzés 1 nap pihenő.
17F
felülés mindenképpen + hanyattfekszel bármilyen padon, fejed fölött kapaszkodsz és párosan emeled a lábad.
amugy ha vékony testalkatod van hamar meglátszik, ha nem, akkor a táplálkozáson múlik. minél kevesebb a felesleg nyilvánvalóan annál inkább
de igen! a fekvőtámasz is sokat jelent! a hasat is erősíti... a tesi tanárom mondta...
gondolj csak bele, ha nem lenne hasizmod akkor nem tudnád egyenesen tartani a tested fekvőtámasz közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!