Elkezdtem tornázni, de miért felfelé halad a mérleg nyelve?
Egy hónapja elkezdtem diétázni, figyelek arra, hogy mit eszem és mikor. S kb. egy hete elkezdtem intenzívebben tornázni, mozogni (séta, R.Réka 2009-es dvd), de nem, hogy lefelé mennének a kilók, hanem felfelé jönnek.
Miért van ez? Normális dolog? Akkor hagyjam abba? (Nemcsak izmosodni szeretnék, de fogyni is) Tanácsot kérek!
Köszi a tippeket! Egy részét már teljesítettem (kilőttem a csokit, mekis kaját eddig sem ettem, chipsről és nyalánkságokról is lemondtam. Próbálok többször enni keveset és tápláló ételeket, sok zöldséget, gyümölcsöt. Erős csontozatú vagyok, úgyhogy szerintem biztos ez is számít.
A bringázással pedig a jó időt várom.
Köszömöm s várom a további hozzászólásokat! Aki hasonló problémával küzd, vagy már megoldotta.
Én konditerembe kezdtem el edzeni,és az elején nekem is így volt.Az edzőm azt mondta,hogy ez természetes,majd elindul a fogyás.És így lett.:)
Szerintem várj még 1-2 hónapot!
Kösz a biztatást! Remélem, hogy egyszer elindulnak lefelé a kilók, csak nehéz kivárni.
Várom a további hozzászólást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!