Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy a Testépítő...

Hogy lehet az hogy a Testépítők lenézik a Fegyencedzést, de a Calisthenic-el jól kijönnek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a Fegyencedzés és a Calisthenic egy tőről fakad. Saját testsúlyos edzést végez mindkettő. A Calisthenic-t jónak könyvelik el a Fegyencedzésre meg azt mondják, hogy az jó alapozónak.

Itt a Testépítőknek a Vade/Wade-vel van bajuk vagy mi?

2015. jún. 10. 10:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha saját súllyal edzel, de már nem fejlődsz, de szeretnél versenyeken indulni, és esetleg helyezést is szeretnél elérni, akkor bizony kellenek azok a súlyzók, meg a súlymellény, mivel ahhoz, hogy a saját súlyodat meg se érezd egy ródon, ahhoz bizony nem a saját súlyoddal kell edzened azon a rúdon...
2015. jún. 10. 23:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Bőven jó ha a saját testemet fel tudom emelni gond nélkül. Nem akarok én Superman lenni aki egy tankot is fel tud emelni, mert minek?

Remélem láttad a Ninja Warriors-ban a kétajtós szekrényeket is akik alighogy megfogták a kötelet már bele is estek a tócsába.

De úgy gondolom hogyha valaki fél kézzel is meg tud csinálni dolgokat a Calisthenic-nek köszönhetően akkor nem kell hozzá súlyzó hogy végigmenjen ezen a pályán. Hiszen simán fel tudja húzni magát.

2015. jún. 11. 07:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem is érted miről beszélünk... Semmi rálátásod nincs a sportra, csak ismételgeted a szavakat, amit a szádba adtak... Kezdj bele, legyen tapasztalatod, aztán majd talán okosodsz is picit idővel...
2015. jún. 11. 08:13
 14/14 aikiboxer ***** válasza:

"Bőven jó ha a saját testemet fel tudom emelni gond nélkül."

Akkor ez a te edzéscélod. Másnak pedig az az edzéscélja, hogy jól nézzen ki, esetleg felemeljen 200 kg-ot. Mindenki a saját céljaiért küzd. Azt nem értem, hogy neked mi a bajod azokkal, akiknek más a céljuk?

Arra meg ne vegyél mérget, hogy egy kő izmos testépítő nem tudja felemelni a saját testét... Ugyanazt meg tudja csinálni, amit te, csak nem spagetti teste van, hanem izmos.

2015. jún. 11. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!