Hogy lehet az hogy a Testépítők lenézik a Fegyencedzést, de a Calisthenic-el jól kijönnek?
Úgy értem, hogy a Fegyencedzés és a Calisthenic egy tőről fakad. Saját testsúlyos edzést végez mindkettő. A Calisthenic-t jónak könyvelik el a Fegyencedzésre meg azt mondják, hogy az jó alapozónak.
Itt a Testépítőknek a Vade/Wade-vel van bajuk vagy mi?
Bőven jó ha a saját testemet fel tudom emelni gond nélkül. Nem akarok én Superman lenni aki egy tankot is fel tud emelni, mert minek?
Remélem láttad a Ninja Warriors-ban a kétajtós szekrényeket is akik alighogy megfogták a kötelet már bele is estek a tócsába.
De úgy gondolom hogyha valaki fél kézzel is meg tud csinálni dolgokat a Calisthenic-nek köszönhetően akkor nem kell hozzá súlyzó hogy végigmenjen ezen a pályán. Hiszen simán fel tudja húzni magát.
"Bőven jó ha a saját testemet fel tudom emelni gond nélkül."
Akkor ez a te edzéscélod. Másnak pedig az az edzéscélja, hogy jól nézzen ki, esetleg felemeljen 200 kg-ot. Mindenki a saját céljaiért küzd. Azt nem értem, hogy neked mi a bajod azokkal, akiknek más a céljuk?
Arra meg ne vegyél mérget, hogy egy kő izmos testépítő nem tudja felemelni a saját testét... Ugyanazt meg tudja csinálni, amit te, csak nem spagetti teste van, hanem izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!