Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2km hetente 3/4 alkommal...

2km hetente 3/4 alkommal nagyon keves? Ugy hogy melette napi 8km-t "setalok", mivel pincerkent dolgozom?

Figyelt kérdés

Az erdo szelehez szoktam kimenni, az 1kmre van a lakhelyemtol, ott altalaban csinalok 20-30gugolast, meg nehany gyakorlatot-fekvotamasz, felules- es utana vissza.

Erhetek el ezzel barmit is? Vagy ez nagyon keves?

2015. jún. 9. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én véleményem szerint semmi, 2km kb 10perc alatt meg van, kényelmesen (futva). A postás is sokat megy, a többség még is pocakos, mivel folyton meg-meg áll. Nem folyamatosan teszi meg a napi távot.
2015. jún. 9. 14:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem a 8km viszont 2ora alatt megy le naponta :D amugy en is ugy gondoltam hogy keves, tobbet viszont megsem birok szaladni:(
2015. jún. 9. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kevés, hanem ez a kiinduló távod. De ha mindig egy kicsit többet futsz, hamar fel lehet tornázni.
2015. jún. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!